Structuur in je proces

Blog

Vechtclub XL

tot-en-met-in-Vechtclub-XL

Vanaf 1 september 2012 is tot en met gevestigd in de Vechtclub XL. De Vechtclub XL is een creatieve broedplaats in Utrecht Transwijk. Vechtclub XL is gevestigd in het voormalig OPG-Hoofdkantoor en is een bedrijfsverzamelgebouw van 2500 vierkante meter voor creatieve kantoren, studio’s, werkplaatsen, presentatieruimtes en een restaurant met expositieruimte. Ruim honderd creatieve ondernemers die openstaan voor onderlinge ontmoeting en samenwerking.

Het initiatief komt van Stortplaats van Dromen, een ontwerp- en bouwbedrijf dat ook verantwoordelijk is voor de verbouwing en exploitatie. Stortplaats van Dromen werkt vooral met hergebruikte materialen en zoekt milieuvriendelijke oplossingen. Op de nieuwe locatie hoopt Vechtclub XL een brandpunt te zijn van een duurzame creatieve sector.

Vechtclub XL : unit G2.4: Europalaan 2B : 3526 KS Utrecht