Structuur in je proces

Blog

8 Uur Overwerken voor een Goed Doel in Utrecht

8 Uur Overwerken voor een Goede Doel is een jaarlijks terugkerend, internationaal evenement, waarbij met een grote groep creatieven 8 uur wordt overgewerkt voor het goede doel.

Op 22 maart 2013 was het zover in Jeugdtheaterhuis De Berenkuil in Utrecht. Van 18.00 uur tot 03.00 uur hebben 50 creatieven in teams aan vraagstukken van 6 goede doelen gewerkt – aan bijvoorbeeld het ontwerpen van een huisstijl, een website of het bedenken van een kleine campagne – 8 Uur Overwerken dus!

8 Uur Overwerken voor een Goede Doel wordt geheel op vrijwillige basis georganiseerd, iedereen draagt bij waar hij of zij goed in is. Je kunt je steentje bijdragen als creatief, vrijwilliger op de avond zelf, sponsor van goederen, noem maar op… 8 Uur Overwerken vindt gelijktijdig plaats in diverse steden in Nederland en in het buitenland, waaronder in New York, Caïro en Berlijn.

tot en met was in 2013 mede-organisator van 8 Uur Overwerken voor een Goed Doel in Utrecht.

Volg 8 Uur Overwerken voor een Goede Doel via facebook: https://www.facebook.com/8uo030 of bekijk de website die op de avond zelf gemaakt werd: http://cargocollective.com/8UO_utrecht

Een compilatie van een zeer geslaagde avond:

Via de facebook pagina van 8uo030 kun je een fotoverslag bekijken van de avond.