Structuur in je proces

Blog

Je werkgever (of bedrijfspagina) toevoegen aan je persoonlijke profiel

In dit artikel leggen we uit hoe je je werk(gever), of je bedrijfinformatie kunt koppelen aan je persoonlijker Facebook profiel.

Let op: je kunt alleen een werkgever of bedrijfspagina aan je profiel koppelen als deze al bestaat als Facebook (bedrijfs)pagina.facebook-profiel-werk-en-opleidingGa naar je eigen Facebook profiel en klik op Info.

In dat scherm klik je op de knop ‘Bewerken’ achter Werk en opleiding.facebook-profiel-werk-en-opleiding-invullenBegin met het in tiepen van de bedrijfsnaam.

Indien er een Facebook (bedrijfs)pagina van je werkgever of bedrijf is, dan zal Facebook dit automatisch aanvullen.


UPDATE MAART 2014 : in sommige gevallen vult Facebook de bedrijfsnaam niet automatisch aan, lees dan Als je je facebook pagina niet aan je profiel kunt koppelen als werk(gever).


Kies het juiste bedrijf, daarna kun je meer informatie invullen. Zoals wat je functie is/was, een omschrijving en van wanneer tot wanneer je daar werkt/gewerkt hebt. Klik na het invullen van de informatie op de knop ‘Baan toevoegen’.


Screen Shot 2013-09-19 at 15.21.27 PMVanaf dan staat er in jouw profiel keurig vermeld waar je werkt, met een link naar die pagina!