Structuur in je proces

Blog

Evaluatiesessie Berenkuil

Erwin Elling tijdens voorbereiding evaluatiesessie

Erwin Elling (aka Erwin Edding) tijdens de voorbereiding van de avondsessie

Op donderdagavond 10 oktober organiseerden we (ik en Erwin Elling) een terugkomavond van de sessie voor Theaterhuis de Berenkuil waarin we in één dag een website maakten. We evalueerden welke punten er nog open staan, welke de Berenkuil belemmeren om met volle kracht vooruit te gaan. Om dit boven water te krijgen speelden we een Serious Game: De Speedboot.

In deze game tekende Leonie en Sarah van de Berenkuil een boot, waar we vervolgens met z’n alleen ankers (remmend) onder hingen. Daarna konden we per anker één of meerdere propellers (stuwend) daaraan verbinden, om tot een oplossing te komen.

Op sommige punten moet er nog wat werk verricht worden, andere punten kunnen opgelost worden met uitleg. Een aantal punten kunnen in de toekomst uitgevoerd worden. Al met al gaf het een mooi totaalbeeld.