Structuur in je proces

Blog

Openingsweekend Vechtclub XL en De Klub

Vechtclub XL bestaat al even, maar tijdens het officiële openingsweekend op 19, 20 en 21 september heb je de mogelijkheid om zelf kennis te maken met de meest vooruitstrevende broedplaats van Utrecht, waar tot en met al twee jaar een studio heeft!

Met meer dan vijftig werkplaatsen, ontwerpstudio’s, vergaderruimtes, een (podium)zaal en restaurant De Klub onder één dak, is er een open netwerk van creatieve makers gevestigd. De droom om het pand een publieke betekenis te geven wordt realiteit. En dat is een feestje waard!

Workshops in Vechtclub XL tijdens openingsweekend september 2014

Naast o.a. rondleidingen, een muziekavond en Pecha Kucha, zijn er diverse workshops. Gamen met Kars, een literatuuradvies van Cecile, verhalen vertellen met de kinderen bij Marieke, Jos en Eddy, knuffels maken bij Mirel, analoog photoshoppen met Kris, zilveren ring maken bij Atelier Karin Wichers, 3Dprinten bij Michiel.

De Klub zorgt goed voor iedereen met o.a. de BierKlub XL, een wijn-spijs avond, ontbijtklub en een Roast!

Meer informatie over het openingsweekend vindt je op www.vechtclubxl.nl en via het event op de Facebookpagina van Vechtclub XL.