Structuur in je proces

Blog

Pitch voor Nomad

Nomad, die van de tenten, zocht naar een marketing & communicatieplan voor de komende drie jaar. Marieke Duijsters, fotograaf van Billie Alice en tevens mijn studiogenoot, fotografeerde al een paar jaar voor Nomad. Zij zocht, het liefste binnen Vechtclub XL, naar een team met verschillende disciplines.

Pas ongeveer twee weken voor de uiteindelijke pitch datum besloten we met een groep om er ook echt voor te gaan. Het team bestond uit: Marieke voor het beeld natuurlijk, Irene van Nes als conceptdenker, Paul en Peter van Moan voor de vormgeving, tot en met voor de online strategie en Fred & Guus als projectmanagers.

Vechtclub XL collectief - Marketing & Communicatieplan Nomad

In wisselende samenstelling kwamen we in die korte tijd regelmatig bij een en maakte we een plan. Een stevig concept waar Nomad drie jaar mee vooruit kond en een heel concreet plan voor de komende drie maanden.

Helaas heeft Nomad er uiteindelijk voor gekozen om met een andere partij in zee te gaan. Toch ben ik heel blij dat we hieraan mee hebben gedaan. We hebben hiermee bewezen in staat te zijn om in zeer korte tijd een team samen te kunnen stellen uit Vechtclub XL met verschillende disciplines en iets heel vets neer te zetten.

Ik ben trots op wat we hebben neergezet!