Structuur in je proces

Blog

Vluchtelingen helpen op Lesbos met Because We Carry

Je moet wel onder een steen gelegen hebben om niet meegekregen te hebben wat er op het moment in de wereld aan de hand is. Of misschien wil je het wel helemaal niet weten. Ik kan in elk geval niet langer toekijken. Gisteren heb ik de knoop doorgehakt: ik ga naar Lesbos!

Mijn lieve vriendin Steffi de Pous is eerder dit jaar begonnen met de actie Because We Carry. Samen met Anna Smit waarmee Steffi Sukha Yoga heeft zamelden ze draagzakken in. Deze zijn ze zelf gaan brengen op Lesbos. Daar bleek dat hun hulp meer dan nodig was. Ze hielpen letterlijk boten aan land en deelden droge kleding en eten uit. Maar misschien belangrijker nog: ze waren daar voor de mensen om hen te verwelkomen.

Nu vertrekt er elke week een nieuwe missie van Because We Carry naar Lesbos. En ik ben de team captain van de missie #5 – van 16 – 24 november.

tot en met zal dus van 16 t/m 27 november gesloten zijn. Reeds lopende projecten zullen doorlopen, nieuwe opdrachten worden vanaf maandag 30 november opgepakt.

De tickets van het team moeten uit eigen zak betaald worden. Daarnaast hebben ook heel veel geld nodig om daar boodschappen te kopen, wel € 1000,- per dag. Daarvoor vraag ik om JOUW HULP! Kun je iets missen, maak dat dan over. Alles wat er meer overgemaakt wordt dan de prijs van de tickets zal gebruikt worden voor de boodschappen daar, of door mij gestort worden aan de stichting Because We Carry.

Bijdragen aan tickets missie #5

Maak je bijdrage over naar:

IBAN NL31 INGB 0006 1503 29
t.n.v. E. Leffef
o.v.v. Because We Carry.

Donatie rechtstreeks aan Because We Carry

Als je meer wilt overmaken dan kan dat ook rechtstreeks aan de stichting Because We Carry (in oprichting). Maak je donatie dan over naar:

IBAN NL08 INGB 0700 0770 06 t.n.v. A.Smit o.v.v. Stichting Because We Carry i.o. – Eva.

Niet iedereen hoeft nu op te springen om naar Lesbos te gaan, maar iedereen kan iets doen. Bijvoorbeeld in de stad waar je woont, voor de vluchtelingen in de noodopvang of in een AZC.

Because-We-Carry-Lesbos-vluchtelingen

Wat kun JIJ nu doen waar je mij heel blij mee maakt

#becausewecarry #nietlullenmaarpoetsen #durftevragen


Lees ook: