Structuur in je proces

Blog

Sessie Theaterhuis de Berenkuil

Op vrijdag 12 juli organiseerde tot en met in samenwerking met The Wrong Songs een sessie voor Theaterhuis de Berenkuil.

Geïnspireerd door het evenement 8 uur overwerken voor het goede doel in Utrecht dat mede door Eva Leffef (tot en met) en Erwin Elling (The Wrong Songs) in de Berenkuil is georganiseerd, wil de stichting graag het experiment aan gaan om in één dag de website en de flyer te vernieuwen. De Berenkuil heeft ons gevraagd om samen met een groep professionals in een 8 uur durende sessie orde te brengen in alle ideeën en adviezen en een flinke verbeterslag te maken voor de website, de flyer en bijbehorende teksten en beelden.

IMG_6334

Aan het einde van de dag presenteerde we een compleet nieuwe website, met nieuwe foto’s en een film, en een aangepaste huisstijl en flyer. Daarnaast adviseerden we De Berenkuil hoe de website en de facebookpagina in te zetten.

IMG_6377
Gedurende de dag werden we culinair uitstekend verzorgd door Roos van Mevrouw Bakker.

Via de (ook vernieuwde) facebook pagina van de Berenkuil kun je een fotoverslag van de dag bekijken.

Bekijk de nieuwe website: www.deberenkuil.nl